«1...7778798081...128»

Adminisztrátor
11 éve
"Nem fogok a topicban vitatkozni.

Először és mióta kaptam olyan jogot a klánba, amivel nekem bármivel is többet érne a véleményem mint pl 2 hónapja? Azért vitatkozol Gaarával mert kitöröltem egy ostoba témát a klánfórumáról... De ez már nem érdekel, majd te elintézed, mert úgy is addig nyavajogsz amíg nincs igazad.
A másik,
azért adsz nemet mert 15. Tudott írni Lama, fogalmazni is tudott. Te komolyan azt hiszed, hogy 15-nél jelentkezni idősebb emberke? Akkor tévedsz. Ez már rég nem erről szól, és éppen ezt beszéltük meg, hogy a felvételt meg kell változtatni, mert nem az van mint 2 éve. És mivel nem ismered, nem hallottál róla, ezért inkább a kora miatt utasítod el, mert másért nem lehet elutasítani. Ha nem is ismered józan paraszti agyaddal látod, hogy nem most jött a 2. osztályból! De mindegy ezen se idegesítem magam. Ha ilyen hülye vagy akkor te úgy szavazol ahogy akarsz.

3:
Kirúgással fenyegetsz? Ki ne basszál velem. :O Majd pont azért fogok vigyázba ülni, mert te ezzel fenyegetsz. Hát a fenyegetésed ellenére is elmondom a véleményem, az ellenére is "takarítok", és az ellenére ha olyan szinten tartunk egy két csúnya szó is betéved. Hát ha olyan jóba vagy Gaarával akkor rúgjál ki, mert nem hiszem hogy szó nélkül maradnak az ilyen tevékenységek.
És ez az üzenet neked szól, és nem a klánnak vagy a best off topicnak. köszi. :)

szia. zak!"

De fogsz. Most pedig elolvasom a tobbit is, es majd leirom uj kommentbe a valaszom.

Felhasználó
11 éve
Hát ha te ennyire gyerekes vagy akkor majd skrizofén leszel most. én most rám egy pár napig ne számítsatok, mert van több millió egy problémám a való életben, nem idegesítem magam egy játékon. Nektek biztos van időtök erőtök nekem nincs. további sok sportsikert a következő napokba.

Lentre: Baráti társaság VOLT. (utolsószójogán)

Legutóbb szerkesztve fucktard által.


Adminisztrátor
11 éve
Na akkor. Azt hiszem te nyitottad az egesz Valtozasok topikot, ami csakis arra volt, hogy hangozasd a velemenyed. Mindent megfontoltam amit irtal, es volt, amit alkalmaztam is. Ugyanazt mondom neked is, mint Gaaranak, hogy attol nem er tobebt a szavad, hogy moderator, meg toborzo jogod van.

Igazad van. Nem ismerem, es nem is akarom. Nem is fogom. Szemely szerint sosem akartam TGF-et, es ezt te is tudod. Az, hogy a korra hivatkozok azert van, mert utalom azt a korosztalyt. (Videozas maitt van, sry)

Azt viszont nagyon is rosszul latod, hogy meirt fenyegetlek kirugassal. Magasrol lefosom, hogy hany hszt toroltel. Egyet sem lett volna szabad. Viszont ez nem teljesen a te hibad, mert Gaara nem irta le mit szabad, es mit nem. Azert vagyok rad kiakadva, mert csak hisztizel, mint akinek semmi sem jo.

Uj kommentedre: Ha en gyerekes vagyok, akkor te csecsemo. Egyebkent gondoltam, hogy IRL problemaid vannak, de azt nem kivetiteni kene rank, ahnem leirni, ahtha tudunk segiteni. Tudod, ez egy barati tarsasag.

Felhasználó
11 éve
Banán bazdmeg hagyd már abba ezt a faszságot. Rajtad kívül mindenki szórakozni jön ide ebbe a JÁTÉKba. Feleslegesek ezek a marhaságok a rendszerről meg a többi faszságról. Ameddig jó a társaság addig minden rendben lesz, nem lesznek problémák. Kibaszott jól megvoltunk egyébként Gaara és a Változások topic nélkül is. Éltük az életünket, feljöttünk ide jól érezni magunkat. Ennyi! Minek kell egy pofon egyszerű dolgot ennyire bonyolítani és vitatkozni.
Ha annyira akarod menj el a kibaszott érveiddel a parlamentbe vagy mittudomén hova, de ne itt legyen már ez... Ha már az érveknél tartunk, amiket te folyamatosan megkövetelsz, megint saját magadra cáfolsz azzal hogy a kor alapján utasítasz el embereket, ami egy kibaszott átlátszó érv egyébként.
Sikeresen felbasztatok, gratulálok.
Ide mit kell írni?

Adminisztrátor
11 éve
Achivement Earned!

Ha nem venned eszre, nem ingame vagyunk, ahnem egy forumon. :P Ingame en is lazabb vagyok, kerdezd csak rola Pizzat vagy Ladyt. De amugy koszonom, hogy egyetertesz velem.

Felhasználó
11 éve
De ez egy játék fóruma, nem valami halálosan komoly dologé.
Honnan veszed hogy egyetértek veled?
Ide mit kell írni?

Adminisztrátor
11 éve
"Kibaszott jól megvoltunk egyébként Gaara és a Változások topic nélkül is."

Ebbol. Nekem megfelelt amig en voltam a klan feje, es Skypeon beszelgettunk. :D Amugy ne hidd, hogy a vitatkozas olyan hudekomoly dolog. Egyszeru szorakozas, legalabbis a reszemrol. Jobban elvezem, mintha felmennek fragelni.

EDIT: Az mar mas tema, hogy mellette igazam is van. :P

Legutóbb szerkesztve Banán által.


Felhasználó
11 éve
Jó, igazad van, de most is nagyon jól meglennénk Gaarával és a Változások topiccal is, ha nem menne folyamatosan ez a vitatkozás.;)

Annak pedig örülök, hogy szórakozás szinten van meg ez nálad, bár nekem nem ez jött le, de akkor oké.
Ide mit kell írni?

Adminisztrátor
11 éve
A vitatkozas jo. De meg mindig azt mondom, hogy egyszerubb lenne az elet, ha Gaara nem osztogatna orrba szajba jogokat, es egyaltalan nem lenne mirol vitazni, mint ami most van. Mondjuk akkor meg ott lennenek Zak hisztijei, de azt el lehet viselni. :D

Felhasználó
11 éve
A jogosztogatást is el lehet viselni. :P Zakcicát meg így szeretjük. :D
Ide mit kell írni?
«1...7778798081...128»